Jesteś w » Strona główna » Ravanson » PR-7010 Smart Steam » Opinie
PLIKI COOKIES: Serwis używa cookies. Więcej informacji w regulaminie serwisu. OK (wyłącz komunikat)

Opinie parowar Ravanson PR-7010 Smart Steam

(3.55 pkt)
Parowar Ravanson PR-7010 Smart Steam
  • Jakość:
    3.13 pkt
  • Wygląd:
    3.88 pkt
  • Cena:
    3.75 pkt
  • Funkcjonalność:
    3 pkt
  • Czyszczenie:
    4 pkt
Sortuj według: data ↑ | ocena | pomocność
    • (4.8 pkt)
      Ola
    • Data dodania: 2013-12-20 14:08:00
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Parowar mam od dwóch lat. Jest to mój pierwszy tego typu produkt. Jestem zadowolona z jego użytkowania. Mój egzemplarz posiada również wadę, o której wszyscy piszą - wszystkie komory zaczynają pracować w równym czasie, jednak nie przeszkadza mi to. Nie miałam nigdy problemu z ciepłym posiłkiem w całości. Kiedy jedna komora skończy parować nie podnoszę od razu pokrywki tylko zostawiam ją zamkniętą. Dzięki temu wszystkie produkty są zawsze ciepłe na czas posiłku.

      Mycie jest dość problematyczne jeśli nie posiada się zmywarki.
    • Produkt posiadam od kilku lat
    • Zalety
      gotuje pyszne jedzenie,
      trzy niezależne komory
    • Wady
      czas parowania zaczyna we wszystkich komorach równocześnie,
      • Jakość:
        4 pkt
      • Wygląd:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Czyszczenie:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (2 pkt)
      Elminster
    • Data dodania: 2011-09-12 15:32:39
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Tania podróbka Morphy Richardsa, niestety ten parowar posiada wadę fabryczną - wszystkie potrawy zaczyna gotować w jednakowym czasie, czego efektem jest to, że część z nich jest zimna kiedy inne jeszcze się gotują - parowar dwukrotnie wymieniany na nowy i objaw dokładnie taki sam. Nie polecam!!!
      • Jakość:
        2 pkt
      • Wygląd:
        3 pkt
      • Cena:
        3 pkt
      • Funkcjonalność:
        1 pkt
      • Czyszczenie:
        1 pkt
    • Pomocność opinii: 7 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (3 pkt)
      Bogdanbp
    • Data dodania: 2011-08-23 17:51:35
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Nie działa funkcja odliczania czasu ani funkcja pamięci nastawień. Wszystkie komory rozpoczynają jednocześnie gotować. Jest to uproszczona wersja parowara Morphy Richards Intellisteam 48780. Uwaga na sprzedających przez internet (ja kupiłem przez allegro), zdjęciu i opis jest od Morphy a dostajesz Ravanson.
    • Wady
      brak funkcji odliczania czasu
      • Jakość:
        3 pkt
      • Wygląd:
        4 pkt
      • Cena:
        3 pkt
      • Funkcjonalność:
        1 pkt
      • Czyszczenie:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 2 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (2.4 pkt)
      Callado
    • Data dodania: 2011-07-28 15:24:46
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Nie wiem, czy kupiony parowar jest wadliwy, ale nie działa funkcja odliczania czasu ani funkcja pamięci nastaw. Wszystkie komory rozpoczynają jednocześnie gotować.
    • Zalety
      Cena
    • Wady
      Nie działa funkcja wyłącznika czasowego, ani funkcja pamięci nastaw gotowania.
      • Jakość:
        2 pkt
      • Wygląd:
        3 pkt
      • Cena:
        3 pkt
      • Funkcjonalność:
        1 pkt
      • Czyszczenie:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: 2 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.8 pkt)
      maciekp
    • Data dodania: 2011-04-20 09:50:09
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • naprawde super - jedzenie pyszne, dietetyczne i leciutkie. Szybko i sprawnie - bez wiekszych klopotow...
      • Jakość:
        5 pkt
      • Wygląd:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Czyszczenie:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (5 pkt)
      Baśka
    • Data dodania: 2011-04-19 23:03:05
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • RAVANSON PR 7010 TO ŚWIETNY PRODUKT !!!!!! Polecam wszystkim !!!

      Zakupiłam ten produkt około miesiąc temu, ponieważ zepsuł się mój TEFAL VS 4003. Mówiąc szczerze polowałam na Morphy Richards ponieważ moja koleżanka go zakupiła, ale niestety nie sposób było go kupić. Zakupiłam więc to co znalazałam, czyli RAVANSON PR 7010 I POWIEM JEDNO. To naprawdę świetny produkt. Osobne pojemniki, programowanie, śliczny i estetyczny wygląd, wszystko można myć w zmywarce, a jedzonko super. Smak idealny, twardość warzyw i przepyszna rybka

      Cieszę się że zakupiłam ten świetny produkt za bardzo dobrą cenę
      Pozdrawiam i polecam wszystkim
      Baśka
    • Zalety
      osobne pojemniki, sterowanie elektroniczne, programowanie, idealny smak, ESTETYCZNY WYGLĄD
      NISKA CENA !!!!!!!
    • Wady
      BRAK
      • Jakość:
        5 pkt
      • Wygląd:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Czyszczenie:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 4 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.6 pkt)
      Luk
    • Data dodania: 2011-03-24 08:50:18
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • VEGETA, ciekawa jest Twoja opinia, produkt się pojawił od 3 tyg. A Ty piszesz że jest awaryjny? Nie da się tak szybko sprawdzić czy jest awaryjny. W każdej opinii o Morphym jest opis że za wysoka cena. To jak Ravanson daje niższą cenę to i tak dalej się nie podoba Wam wszystkim ciężko dogodzić.
      Ja jestem zadowolony, działa robi pyszne rzeczy. A to że to kopia Morphego co mnie to...
      Wiem że Mercedes jest najlepszy, ale nie znaczy to że np Fiatem nie da się jeździć.
    • Zalety
      cena
      funkcolnalność
      • Jakość:
        3 pkt
      • Wygląd:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Czyszczenie:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (1.8 pkt)
      vegeta
    • Data dodania: 2011-03-23 23:36:06
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • mierna podróbka znanego od lat parowara Morphy Richards Intellisteam 48780
    • Zalety
      cena niższa niż oryginału
    • Wady
      mierne wykonanie
      awaryjność
      beznadziejny serwis
      • Jakość:
        1 pkt
      • Wygląd:
        1 pkt
      • Cena:
        1 pkt
      • Funkcjonalność:
        1 pkt
      • Czyszczenie:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: -1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
Rozlicz pit za 2016 rok programem pity 2016 ng
 
Copyright © 2017 DobreParowary.pl. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Powered by WMrecenzje