PLIKI COOKIES: Serwis używa cookies. Więcej informacji w regulaminie serwisu. OK (wyłącz komunikat)

Opinie parowar Morphy Richards Intellisteam 48780

(4.1 pkt)
Parowar Morphy Richards Intellisteam 48780
  • Jakość:
    3.57 pkt
  • Wygląd:
    4.43 pkt
  • Cena:
    3.85 pkt
  • Funkcjonalność:
    4.71 pkt
  • Czyszczenie:
    4 pkt
Sortuj według: data | ocena | pomocność
    • (3.6 pkt)
      Ktoś
    • Data dodania: 2010-08-19 19:57:49
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Parowar niedawno kupiłem i niestety musiałem od razu zwrócić. Powodem była wada materiałowa pojemnika. Dlatego ocena dotycząca jakości jest dość niska. Ogólnie bardzo ciekawa konstrukcja - oddzielne grzałki dla każdego pojemnika. Parowar w każdym pojemniku odpowiednio dobiera czas startu, aby gotowanie skończyło się w tym samym czasie. Urządzenie proste w obsłudze, ma duży i czytelny wyświetlacz - jak na starych Star Trek'ach :)
    • Zalety
      - Wygląd (wyświetlacz)
      - Oddzielne grzałki dla pojemników
      - Gotowanie we wszystkich pojemnikach kończy się w tym samym czasie
      - Łatwość obsługi
      - Dużo różnych pojemników i dodatków
    • Wady
      - Trochę za wysoka cena
      - Kontrola jakości
      - Pobór prądu (1600W to trochę sporo)
      • Jakość:
        3 pkt
      • Wygląd:
        4 pkt
      • Cena:
        3 pkt
      • Funkcjonalność:
        4 pkt
      • Czyszczenie:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 32 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.4 pkt)
      Grzegorz
    • Data dodania: 2011-03-08 16:47:29
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Genialne urządzenie, długo czytałem opinie i szukałem tego właściwego modelu, długo też zastanawiałem sie czy warto wydać tak spore pieniądze - teraz wiem, że dokonałem najlepszego wyboru. Jeżeli wahasz się - przestań, naprawdę warto, szczególnie gdy ma się mało czasu na gotowanie. 20minut przygotowanie składników (np. ziemniaki,warzywa,kurczak),przyprawienie wszystkiego itp. i to by było na tyle pracy przy obiedzie. Dzięki 3 niezależnym komorom nic więcej nie trzeba robić, ustawiasz kilkoma kliknięciami czas każdego składnika i już, nie trzeba mieszać, doglądać, przekładać, po prostu nic. Po 30-40minutach dzwonek daje sygnał że wszystko gotowe - koniec gotowania wszystkich potraw w jednym czasie. A jak akurat jestem zajęty, to jeszcze przez 40 minut automatycznie trzyma temperaturę. Jedyna rzecz która mi przeszkadza to mycie, spód pojemników ma liczne dziurki itp, przez co ciężko jest go doczyścić z resztek jedzenia.
    • Zalety
      -prostota
      -funkcjonalność
      -jakość
      -bezobsługowość
    • Wady
      -cena
      -czyszczenie
      • Jakość:
        5 pkt
      • Wygląd:
        5 pkt
      • Cena:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Czyszczenie:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: 28 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.4 pkt)
      Katarzyna
    • Data dodania: 2013-04-30 22:54:21
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Rzadko wystawiam opinie w internecie ale tym razem nie mogę sie powstrzymać:) Nabyłam ten sprzęt ponieważ wcześniejszy parowar po kilku latach odmówił posłuszeństwa. Znalazłam gdzieś przez przypadek ten model. To jeden z najlepszych zakupów w moim życiu. Kilka komór do gotowania w jednym poziomie i oddzielnie działających to genialne rozwiazanie. Nic sie nie miesza w smaku. Można gotować w różnym czasie. Do tej pory zawsze coś mi sie rozgotowalo. Rownież funkcja podtrzymania ciepła to rewelacyjne rozwiazanie. Przy dwójce dzieci czasami nasz obiad musi poczekać na konsumpcję. Wszystkie potrawy do tej pory jakie zrobiłam smakowaly wszystkim. Nawet duże kawałki mięsa robię w marynacie i podaje jako wedlinę (pieczone w folii). Jedyne zastrzeżenia to pojemność pojemnika na wodę po gotowaniu. Stanowczo za mały. Przy długim gotowaniu przepelnia sie i przelewa do czystej wody a poza tym cieżko go oproznic bez rozlewania. No i druga rzecz to zauważyłam ze jeden z pojemników po kilku myciach w zmywarce ma małe pajaczki takie mikropekniecia. Ale poza tym super sprzęt. Polecam
    • Produkt posiadam od miesiąca
    • Zalety
      Możliwość nastawienia rożnych czasów gotowania
      Synchronizacja czasów gotowania
      Funkcja podgrzewania
      Duża pojemność

    • Wady
      Cena
      Jakość wykonania pojemników
      • Jakość:
        4 pkt
      • Wygląd:
        5 pkt
      • Cena:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Czyszczenie:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 18 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.8 pkt)
      Robert
    • Data dodania: 2013-01-12 00:22:57
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Jak dla mnie jest rewelacja nie będę tu wymienić jego zalet bo inni to zrobili .Dla mnie osobne pojemniki i niezależne 3 grzałki to największy plus tego urządzenia.Wcześniej korzystałem z rozwiązania nakładowego i nie można tego porównać do rozwiązania w tym urządzeniu.To tak jak by porównywać maluch do mercedesa. Nie muszę się już martwić że z ryby zrobi się papka a ryż będzie twardy. Dla każdego produktu mogę ustawić niezależny czas gotowania a paromowar wszystko zsynchronizuje i całość zakończy się równocześnie.Naprawdę gorąco polecam. Na marginesie odniosę się do plastikowych pojemników.Ich jakość jest naprawdę przyzwoita a przyczyny ich zniszczenia opisane w jednej z opinii są typowe dla naszych super tabletek do zmywarek które wykończą wcześniej czy później wszystko,po drugie niewłaściwy program zbyt intensywny i proces suszenia gdzie te biedne plastiki wygrzewają się jak kurczak na rożnie. Osobiście nie katuje ich zmywarką i jest ok. Na zakończenie dodam że dzięki oddzielnym pojemnikom przyprawy użyte do ryby nie zmieniają smaku np marchewki.Nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na ten sprzęt i nie przejmuję się jego zużyciem prądu bo zdrowie mojej rodziny i moje jest bezcenne.Zresztą nie jest takie duże gdyż tylko na początku gotowania do chwili zagotowania wody pracują z pełną mocą. Później włączając się żeby utrzymać proces parowania.
    • Produkt posiadam od roku
    • Zalety
      Rewelacyjny system oddzielnych pojemników i niezależnych grzałek.Funkcja dolewania wody w czasie gotowania (nie miałem takiej potrzeby).Podtrzymywanie ciepła po zakończeniu gotowania.
    • Wady
      Brak
      • Jakość:
        5 pkt
      • Wygląd:
        5 pkt
      • Cena:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Czyszczenie:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 18 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.8 pkt)
      Paweł
    • Data dodania: 2011-12-09 08:24:14
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Kupiłem go wczoraj i od razu gotowanie.COŚ NIESAMOWITEGO JAK SMAKUJE RYŻ I KLOPSIKI Z MARCHEWKĄ!
      Dzisiaj robie filety z indyka!
    • Wady
      zbyt krótki przewód zasilający :-)
      • Jakość:
        5 pkt
      • Wygląd:
        5 pkt
      • Cena:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Czyszczenie:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 13 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.6 pkt)
      pfefer
    • Data dodania: 2010-10-12 14:38:09
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Parowar można skomplementować tylko jednym słowem - rewelacja. Przemyślany konstrukcyjnie, funkcjonalny i ergonomiczny. Od trzech tygodni jestem w jego posiadaniu. Pierwszą "potrawą" jaką w nim przygotowałem były warzywa, ryż i pierś z kurczaka. Wyszło wyśmienite danie, upitraszone w ciągu 50 minut, bez mieszania w garnkach, sprawdzania czy się coś nie przypala i co najważniejsze wszystko było gotowe o jednym czasie.
      Szczerze polecam.
    • Zalety
      -trzy niezależne komory, każda z własną grzałką,
      -intuicyjny elektroniczny programator,
      -estetyczny wygląd,
      -dobrej jakości tworzywa,
    • Wady
      Wysoka cena
      • Jakość:
        5 pkt
      • Wygląd:
        5 pkt
      • Cena:
        3 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Czyszczenie:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 12 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (2.6 pkt)
      RafiZ
    • Data dodania: 2012-11-21 12:23:17
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Naprawdę odradzam urządzenie ale tylko i wyłącznie za jakość plastików. Na pokrywkach momentalnie zaczęły pojawiać się pajęczynki pęknięć. Obecnie uchwyty pokrywek pękły lub odpadły. Staram się myć urządzenie tylko w zmywarce z uwagi na liczne pęknięcia (podobno w zmywarce można myć) obecnie pojemniki są już tak popękane że obawiam się że żywot urządzenia się kończy mimo że gotuję w nim raz na trzy dni. Co mi po reszcie zalet?? Jeśli nie wierzycie to piszcie a wam prześlę fotki.
    • Produkt posiadam od roku
    • Zalety
      Bardzo wygodne i proste w użyciu.
    • Wady
      Pękające tworzywo przekreśla ten produkt za jakość.
      • Jakość:
        1 pkt
      • Wygląd:
        4 pkt
      • Cena:
        2 pkt
      • Funkcjonalność:
        4 pkt
      • Czyszczenie:
        2 pkt
    • Pomocność opinii: 10 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.6 pkt)
      rob
    • Data dodania: 2013-01-19 16:54:20
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Jestem szczesliwym posiadaczem porowaru od kilku dni.Zrobiłem na nim kilka obiadów i oceniam go bdb. Jedzenie z parownika super ,kurczak , ryba wazywa to poezja . Smak niepowtarzalny ,obsługa prosta a ze troche drogi , to nie chinszczyzna!!!! ps. spróbujcie ziemniaki w mundurkach, rewelacja
    • Produkt posiadam od kilku dni
    • Zalety
      same zalety
    • Wady
      raczej brak
      • Jakość:
        5 pkt
      • Wygląd:
        5 pkt
      • Cena:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Czyszczenie:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 8 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (5 pkt)
      Marta
    • Data dodania: 2017-01-30 13:21:07
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • posiadam urządzenie od 6 lat, jest super nic się z nim nie dzieje, potrawy są super co ciekawe nie tylko przygotowywane od podstaw ale czasami jak coś chce odgrzać sprawdza się rewelacyjnie, szczerze polecam. kurczak, ryba, kasza i do tego warzywa poprostu wszystko :))))) zapach, smaki zachowane.
    • Produkt posiadam od kilku lat
    • Zalety
      wszystko na 6
    • Wady
      brak
      • Jakość:
        5 pkt
      • Wygląd:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Czyszczenie:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 3 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (3.25 pkt)
      Wiesława
    • Data dodania: 2016-01-26 22:05:44
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Użytkuję urządzenie od niecałego miesiąca. Sprawdza się dobrze. Super rozwiązania. Potrawy przyrządza się szybko. Mankamentem jest zła jakość naczyń. Odpadają uchwyty i dodatkowo popękały naczynia. Ten parowar nie wytrzyma nawet kilku miesięcy, a nie ma co marzyć o 2 letniej gwarancji. Najgorsze jest to, że nie ma serwisu, nie ma gdzie reklamować. Niby firma poważna, a tu taki wstyd. Wiesia.
    • Produkt posiadam od miesiąca
    • Wady
      popękane naczynia
      • Jakość:
        1 pkt
      • Wygląd:
        2 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Czyszczenie:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 3 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
[1]2 »»
Rozlicz pit za 2016 rok programem pity 2016 ng
 
Copyright © 2017 DobreParowary.pl. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Powered by WMrecenzje